real deal boutique winkel 1

Real Deal Boutique – 100% REAL

Real Deal Boutique is het exclusieve en duurzame modeplatform voor liefhebbers van absolute top modemerken. Wij bieden zowel online als in onze winkel in Amsterdam gedragen designer items van bijvoorbeeld Chanel, Prada, Gucci en vele andere topmerken. Topkwaliteit en 100% Real Deal (authentiek).

Wij geloven in de levenscyclus van luxe

Wij houden van ontwerpers, modellen en hoogwaardig vakmanschap. We begrijpen echter dat de beleving van exclusieve mode meer is dan het kopen van merken. Het is ook belangrijk om haute couture een tweede kans te geven en te delen met andere liefhebbers die er net zo van genieten als jij hebt gedaan. En als het dan ook nog geld oplevert zodat jij een nieuw topstuk kunt kopen……? Nog beter!

Wij zijn authentiek

Wij zorgen ervoor dat ieder artikel in onze winkel 100% echt is. Dat is de Real Deal en we doen dit met een toegewijd team van mode- en merkexperts. We weten precies hoe we echt van namaak kunnen onderscheiden. We letten op alles, van de kwaliteit van de stof tot het fabricaat van de rits en knopen.

Wij zijn duurzaam

Wij leveren ons aandeel aan de duurzaamheid en circulaire economie. Ieder item dat niet op de vuilstortplaats belandt geeft ons een fantastisch gevoel. De kans om een bijdrage te leveren aan een duurzame leefomgeving is groter dan ooit. Doe mee en consigneer bij ons en lever zelf ook een Real Deal bijdrage.

Wij zijn gepassioneerd

Wij werken hard omdat we houden van wat we doen. We zijn toegewijd aan onze klanten, producten en ons bedrijf. We zijn constant aan het vernieuwen en innoveren om jou de ultieme belevenis te beiden van het dragen van exclusieve mode van de absolute topmerken.